Prohlášení e-mail

Toto je plné znění prohlášení, které je automaticky přidáváno ke každému e-mailu odeslanému ze společnosti Parite PRO s.r.o.

Společnost Parite PRO s.r.o., IČO: 044 13 016 (dále jen „Společnost“) upozorňuje příjemce této elektronické zprávy, že tato zpráva (včetně příloh) má pouze komunikační, informativní a nezávazný charakter a nepředstavuje nabídku Společnosti na uzavření smlouvy ani Společnost nijak nezavazuje k uzavření jakékoliv smlouvy či pokračování v jednání o jejím uzavření ani nepředstavuje akceptaci návrhu, není-li výslovně ze strany níže uvedených oprávněných osob uvedeno jinak. Jakýkoliv úkon kontraktačního procesu (nabídka, akceptace) musí mít ze strany Společnosti písemnou (nikoliv elektronickou) formu - v této souvislosti Společnost vylučuje rovněž užití § 1744 NOZ (faktická akceptace nabídky). Pro vyloučení pochybností Společnost dále uvádí, že vylučuje možnost akceptace návrhu smlouvy s dodatkem nebo odchylkou dle § 1740 odst. 3 NOZ, ani když se podstatně nemění podmínky nabídky. Kontraktačního procesu jsou ze strany Společnosti oprávněni se účastnit pouze jednatel a písemně pověření pracovníci.

Tento e-mail a všechny jeho přílohy jsou důvěrné, jsou určeny výhradně jmenovanému adresátovi, a mohou být chráněny právními předpisy. Nejste-li oprávněným adresátem nebo jste tento e-mail obdrželi omylem, zprávu i s jejími přílohami smažte a bez zbytečného odkladu kontaktujte odesílatele. Prosím, berte na vědomí, že jakékoliv neoprávněné prohlížení, zveřejnění, kopírování, přeposlání nebo jiné použití či zneužití tohoto e-mailu nebo jeho příloh je přísně zakázáno. Odesílatel e-mailu neručí za bezchybný a úplný přenos zasílaných informací, ani za zpoždění nebo přerušení přenosu a ani za škody způsobené použitím nebo důvěrou v tyto informace.

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright © 2018 Parite PRO s.r.o.    Úvodní stránka    +420 739 804 396    Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.    AGENTura Weboo
Copyright © 2018 Parite PRO s.r.o.
Úvodní stránka
 +420 739 804 396